Deze is voor je moeder

De alleskunner, de supporter, de luisteraar. Verras haar met de speciale Moederdagbos: de allerbeste en allermooiste bloemen aan haar deur bezorgd.

Bestel je bos

Deze is voor je moeder

De alleskunner, de supporter, de luisteraar. Verras haar met de speciale Moederdagbos: de allerbeste en allermooiste bloemen aan haar deur bezorgd.

Bestel je bos

Onze exclusieve Moederdagbos

Romantische campanula, vurige celosia, een energieke gladiool en - niet te missen - de allereerste pioenroos van het seizoen. Met deze exclusieve Moederdagbos verras je elke moeder met de allerbeste bloemen van het voorjaar. Bestel ‘m nu voor € 34,95.

Bestel je bos

WIE VERRAS JIJ?

Voor elke moeder de perfecte bloem

Je beste vriendin, je lieve buren of toch je rots in de branding? Wie je valentijn ook is dit jaar: laat alleen allerbeste bloemen bezorgen op Valentijnsdag. Speciaal voor Valentijnsdag hebben we stijlvolle en charmante designs voor je samengesteld, gevuld met het mooiste van het seizoen. Dit speciale boeket is onze Cadeaubos! Wil je liever droogbloemen cadeau geven, bekijk dan onze Flowergram.

Luxueuze giftcard

Bloemen wanneer het uitkomt. Met deze feestelijk verpakte bloemenbon kies jij hoeveel boeketten je cadeau wil geven, en bepaalt de ontvanger wanneer de bloemen worden geleverd. Een giftcard bestel je al vanaf € 23,95.

Bestel een giftcard

- Gladiolus

De alleskunner

Energiek, veelzijdig en een echte aanpakker.

- Paeonia

De gangmaker

Flamboyant, onbevangen en altijd verrassend.

- Campanula

De levensgenieter

Gastvrij, gezellig en rooskleurig over alles.

- Celosia

De supporter

Zorgzaam, enthousiast en onvoorwaardelijk aan je zijde.

- Allium

De luisteraar

Oprecht, charmant en een echte mentor.

Onze flowerfans geven ons gemiddeld 4.5/5

Onze fans over de Moederdagbos van vorig jaar:

Bedankt bloomon voor de leuke Moederdagactie. De vaas erbij vond ik Wow en mijn moeder ook geloof ik ;) We hebben haar verrast met een prachtig boeket van bloomon waarvoor dank! De snelle bezorging was top ondanks last minute bestelling een dag ervoor.

16/05/2018

Brenda

Ga zo door, deze service is echt uniek. Zo lang de versheid en de diversiteit van de bloemen gegarandeerd blijft is dit een top service.

13/05/2018

Robert

Super ik overweeg ook lid te worden, ik vind het alleen zo verwent, mijn moeder was echt superblij en heeft me ook nog foto’s gestuurd. Zo mooi gaan ze open! Geen tips dus alleen complimenten :)

16/05/2018

Carolien

Ik vond de service echt heel goed. Goed geholpen nadat ik per ongeluk factuur/leveradres door elkaar had gehaald. En nadat PostNL de levering niet op tijd kon leveren werd het kosteloos vergoed voor de zondag. Echt top! Heel blij mee en m’n moeder was onder de indruk van het boeket!

14/05/2018

Annemarie

Meestgestelde vragen

algemeen

Hoe lang blijven de bloemen staan?

bloomon werkt direct samen met kwekers. Dit houdt in dat onze bloemen direct van het veld komen en daardoor langer staan. Bij de meeste klanten is dit ongeveer 2 weken. De houdbaarheid van de bloemen verschilt echter wel per bloemsoort en hoe je ze verzorgt.

Kan ik een persoonlijk berichtje toevoegen?

Ja, bij alle 2 de gift opties kun je een persoonlijk berichtje schrijven. We zetten je boodschap op een speciaal kaartje en voegen dit toe aan je cadeau.

Wat zijn de bezorgkosten?

Bezorging op woensdag t/m zaterdag is gratis. Kies je voor bezorging op Moederdag (zondag) dan betaal je € 4,95 bezorgkosten.

bezorging

Wanneer wordt de Moederdagbos bezorgd?

Dat bepaal jij zelf! Bezorging op woensdag t/m zaterdag is tussen 09:00 uur en 18:00 uur en op zondag (Moederdag) tussen 13:00 uur en 18:00 uur. Wil je er zeker van zijn dat je bloemen er op Moederdag zijn? Laat je cadeau dan op vrijdag of zaterdag bezorgen.

Wat gebeurt er als er niemand thuis is?

Ga naar de PostNL app of website en log in met je Track & Trace code. Daar zie je of de bloemen misschien bij de buren zijn bezorgd of wanneer de bezorger nog een keer langskomt. Bij een mislukte bezorging op woensdag t/m vrijdag zal PostNL de volgende dag nog een poging wagen. Bezorging op zaterdag of zondag mislukt? Dan probeert PostNL het op de maandag na Moederdag nog een keer. Wees gerust, we zorgen ervoor dat je bloemen niet dorstig worden.

Kun je hier je vraag niet vinden? We zitten voor je klaar.

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 21:00 | donderdag tot 22:30 | zaterdag 09:00 - 16:00

Neem contact op